BMW 740 Le - Elon Musk doarme liniștit încă cinci ani.

Tesla Model S are cel mai urât interior de mașină premium din industrie, cu butoane și manete de prin Mercedesuri dezmembrate acum 10-15 ani. Desigur, nimeni nu vorbește despre asta. Tableta aceea mare îți ia ochii iar accelerația în 2,9 secunde până la 100km/h îți lipește creierul de occipital și zici… WTF, înainte să observi plasticele ieftine. Dar eu insist. Aruncă o privire la acest colaj.

Uite doar cât de complicată este o mașină cu motor pe benzină sau motorină față de o mașină electrică. Gândește-te numai câte lichide și tubulaturi sunt pentru carburant, ulei, antigel și alte zemuri ce curg sub presiune printr-o mașină și apoi imaginează-ți doar o baterie și un motor electric, fără cutie de viteze, fără radiator, fără eșapament, fără turbină, fără zgomot, fără fum. Suntem în 2017 iar BMW cere 150.000 de euro pentru o mașină care are toate piesele de la un Seria 7 obișnuit, plus bateria și motorul electric de la i8. E o plăcere să mergi cu un 740 Le dar trebuie să fii complet ignorant să nu îți pese că este o mașină depășită de istorie din momentul în care a ieșit din fabrică.

Sper că nu ți-am stricat cheful să urmărești testul nostru. Am fost ceva mai temperați.

Sursă: https://cavaleria.ro

Добавил promogold 15.06.2017 в 10:33. Уже просмотрело: 382
Теги материала:
Уже оставили комментариев: 1
1
Avatar
1. promogold, написал 15.06.2017 в 12:35
Aflam in sfarsit cum se descurca Audi-ul RS6 impotriva electricei Tesla Model S - VIDEO -------------->  http://go.protv.md/n328
avatar
Autentificare
Meniu site
Noi pe Odnoklassniki
Noi pe Facebook
Prognoza meteo
Curs valutar
Statistici
Яндекс.Метрика

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0